Saya berumur 37 tahun dan isteri saya pula 32 tahun. Setiap kali melakukan hubungan intim dengan isteri di atas ranjang saya seringkali membayangkan isteri saya sedang bermesara dengan lelaki lain. Saya cukup teransang bila membayangkan isteri saya melakukan hubungan dengan lelaki lain. Perasaan pelik ini timbul selepas kami berkahwin selama 5 tahun. Namun sehingga kini saya tidak pernah menyatakan perkara ini kepada isteri saya.

by: Joe

Post Berkaitan



Widget by [ Tips Blogger ]

40 comments

  1. Naga biru // June 19, 2010 at 1:16 PM  

    Saya juga mengalami perkara yang sama dan saya memberitahu perasaan aneh ini pada isteri saya. Isteri saya tidak tiada sebarang komen dalam hal ini, janji saya bahagia bersamanya.

  2. Anonymous // September 11, 2011 at 3:50 AM  

    saya kerap berperasaan begitu dan teransang bila membayangkan isteri atau bersama lelaki lain melakukan seks keatsnya...selalu beritahu isteri saya keadaan itu..dia juga no komen dan teras seronok

  3. Anonymous // January 10, 2012 at 1:27 AM  

    saya rasa hampir semua pernah berpikir seperti itu, cm kadang dalam prosentase yang kecil. namun jika blh jujur, itu jg saya alami dan saya pernah mengkomunikasikan itu dengan isteri, dan tidak masalah.

  4. Anonymous // January 11, 2013 at 11:45 PM  

    Sy pula teringin nak buat hubungan sex dgn isteri org ambil diperhatikn suaminya...utk perbualan lebih detail boleh brbincang melalui email sy...belaiansutera@yahoo.com
    Umur tidak mnjadi masa lah bagi sy.

  5. Anonymous // January 11, 2013 at 11:59 PM  

    Boleh kita cuba...email sy ..belaiansutera@yahoo.com

  6. Anonymous // January 12, 2013 at 12:01 AM  

    Boleh kita cuba...email kt sy........belaiansutera@yahoo.com

  7. Anonymous // March 28, 2013 at 10:36 AM  

    Kol sy 0123266482

  8. Anonymous // March 28, 2013 at 10:40 AM  

    Suami isteri yg ingin buat mcm tu.kol la 0123266482

  9. Anonymous // September 19, 2013 at 10:33 PM  

    Apa kata kita tukar pasangan..

  10. brawoosexy // September 19, 2013 at 10:39 PM  

    Anonymous ..kita tukar pasangan boleh

  11. brawoosexy // September 19, 2013 at 10:46 PM  

    Masa bsama isteri suka bayang kan main dgn org lain..isteri nak saya tgk dia sama lelaki lain main..kita boleh bincang email ke irfanril@yahoo.com

  12. rahman s // October 22, 2013 at 1:34 PM  

    saya dah beberapa kali bagi kawan saya main ngan laki lain,,isteri saya tak pernah menolak,,apabila kita melihat isteri kita sedang main dengan laki lain,,nikmat tu memang best

  13. rahman s // October 22, 2013 at 1:38 PM  

    saya suka melihat isteri saya main dengan laki lain.Saya akan lebih gairah kalau melihat kawan saya main dengan ganas terhadap isteri saya.

  14. Anonymous // December 8, 2013 at 8:37 PM  

    Stimlh pulak...012-4140744 serinaz

  15. Dean Omar // December 11, 2013 at 5:17 AM  

    Saya pun rasa begitu, bila di suara kan pada isteri dia kata dia nak cakap kat mak saya dan mak bapak dia yang saya nak melacurkan dia.susah kan

  16. Anonymous // June 14, 2014 at 2:25 AM  

    Isteri saya berumur 30 tahun,kami ada 2 orang anak,yang paling tua 5 tahun...Saya sudah berbelas kali memberi isteri saya main dengan lelaki lain di hadapan saya sendiri,malah kalau ada yang inginkan videonya dirakam,mereka sanggup tambah duit kepada saya...saya tiada masalah...yang penting,nafsu saya semakin bertambah apabila melihat sendiri isteri saya main dengan lelaki lain di hadapan mata sendiri...benda boleh bincang kalau ada abang2 dan adik2 yang boleh bertahan jilat cipap selama 15 minit keatas...kalau ada yang berani,tinggalkan reply...kalau berkesempatan nanti saya akan hubungi...yang sudah berkahwin dan ingin bertukar pasangan amat digalakkan....

  17. zamri haikal // June 21, 2014 at 12:40 AM  

    email sy,sy mmg suke jilat lama2...

  18. Anonymous // July 2, 2014 at 5:35 AM  

    Sy yg komen pd 14 june 2014 at 2.25 am...blh bg sy email?dh berkahwin?tukar pakai pasangan or seorang shj?

  19. Anonymous // July 8, 2014 at 12:46 PM  

    Sy suke jilat n fuck gne ldah lame2. Bg sy try bleh?

  20. Anonymous // July 8, 2014 at 12:51 PM  

    Email amz_baling@yahoo.com

  21. Anonymous // July 8, 2014 at 11:41 PM  

    Saya selalu bayang isteri main dengan orang lain..isteri plak selalu lyan saya dan buat seks seolah2 die main dengan kwn2 die..syok jugak wlaupon hya fantasy..sy hrap ad yg sudi

  22. Anonymous // July 9, 2014 at 11:21 AM  

    Sy sudi

  23. Anonymous // July 11, 2014 at 11:59 AM  

    Nak gak bleh?

  24. Anonymous // July 13, 2014 at 8:10 PM  

    Astagfirullah hal azim..bawak bertaubat sahabt semua. Nafsu semata tu..jnji Allah pasti..

  25. Anonymous // July 14, 2014 at 7:22 PM  

    Wanna join...can we swap pic 1st

  26. Anonymous // July 14, 2014 at 7:24 PM  

    Can I join u...

  27. Anonymous // July 25, 2014 at 8:01 AM  

    I nak join.0133178342

  28. Anonymous // August 3, 2014 at 7:45 PM  

    Sy nak jgk

  29. ari // August 6, 2014 at 3:00 AM  

    Kmi couple mmg cri utk 3some,4some n tkr2 partner

  30. ari // August 6, 2014 at 3:05 AM  

    Kmi mmg cri utk 3some,4some n tkr2 partner

  31. Anonymous // August 8, 2014 at 1:51 AM  

    sy pon ada wife utk dikongsi/ditukar..wife sy dh stuju..memg stim bila tkenang dia kena main ngan org lain msa buat seks ngan dia..apatah lg kalo btul²..tinggalkan emel atau no tepon..nti sy akan text pd yg bminat..kalo boleh area utara shj

  32. Anonymous // August 13, 2014 at 10:17 PM  

    Siapa yang dah berkahwin area selangor klu nak tukar wife boleh tingalkan no fon

  33. Anonymous // August 14, 2014 at 12:56 PM  

    No whatsupp saya 01112344022

  34. adyy // August 17, 2014 at 8:29 AM  
    This comment has been removed by the author.
  35. Anonymous // August 17, 2014 at 8:31 AM  

    Nak tukar wife...add wechat adyy_871

  36. Anonymous // August 18, 2014 at 8:13 AM  

    Apa sudah jadi. manusia yang waras takkan lakukan.

  37. adyy // August 18, 2014 at 11:23 PM  

    Add adyy_871 area selangor.

  38. adyy // August 18, 2014 at 11:24 PM  

    Can swap wife pic first..add wechat adyy_871

  39. adyy // August 18, 2014 at 11:26 PM  

    Add wechat adyy_871

  40. Anonymous // August 19, 2014 at 9:48 AM  

    Ada tak yang nak cam to cam sexs dgn pasangan masing2? i dgn wife tgh cari pasangan yg nak buat cam to cam sex..x perlu show face pun x pe. nati dah selalu cam to cam baru senang buat real punya pulak..

Post a Comment