Saya berumur 37 tahun dan isteri saya pula 32 tahun. Setiap kali melakukan hubungan intim dengan isteri di atas ranjang saya seringkali membayangkan isteri saya sedang bermesara dengan lelaki lain. Saya cukup teransang bila membayangkan isteri saya melakukan hubungan dengan lelaki lain. Perasaan pelik ini timbul selepas kami berkahwin selama 5 tahun. Namun sehingga kini saya tidak pernah menyatakan perkara ini kepada isteri saya.

by: Joe

Post Berkaitan



Widget by [ Tips Blogger ]

415 comments

  1. Naga biru // June 19, 2010 at 1:16 PM  

    Saya juga mengalami perkara yang sama dan saya memberitahu perasaan aneh ini pada isteri saya. Isteri saya tidak tiada sebarang komen dalam hal ini, janji saya bahagia bersamanya.

  2. Anonymous // September 11, 2011 at 3:50 AM  

    saya kerap berperasaan begitu dan teransang bila membayangkan isteri atau bersama lelaki lain melakukan seks keatsnya...selalu beritahu isteri saya keadaan itu..dia juga no komen dan teras seronok

  3. Anonymous // January 10, 2012 at 1:27 AM  

    saya rasa hampir semua pernah berpikir seperti itu, cm kadang dalam prosentase yang kecil. namun jika blh jujur, itu jg saya alami dan saya pernah mengkomunikasikan itu dengan isteri, dan tidak masalah.

  4. Anonymous // January 11, 2013 at 11:45 PM  

    Sy pula teringin nak buat hubungan sex dgn isteri org ambil diperhatikn suaminya...utk perbualan lebih detail boleh brbincang melalui email sy...belaiansutera@yahoo.com
    Umur tidak mnjadi masa lah bagi sy.

  5. Anonymous // January 11, 2013 at 11:59 PM  

    Boleh kita cuba...email sy ..belaiansutera@yahoo.com

  6. Anonymous // January 12, 2013 at 12:01 AM  

    Boleh kita cuba...email kt sy........belaiansutera@yahoo.com

  7. Anonymous // March 28, 2013 at 10:36 AM  

    Kol sy 0123266482

  8. Anonymous // March 28, 2013 at 10:40 AM  

    Suami isteri yg ingin buat mcm tu.kol la 0123266482

  9. Anonymous // September 19, 2013 at 10:33 PM  

    Apa kata kita tukar pasangan..

  10. brawoosexy // September 19, 2013 at 10:39 PM  

    Anonymous ..kita tukar pasangan boleh

  11. brawoosexy // September 19, 2013 at 10:46 PM  

    Masa bsama isteri suka bayang kan main dgn org lain..isteri nak saya tgk dia sama lelaki lain main..kita boleh bincang email ke irfanril@yahoo.com

  12. rahman s // October 22, 2013 at 1:34 PM  

    saya dah beberapa kali bagi kawan saya main ngan laki lain,,isteri saya tak pernah menolak,,apabila kita melihat isteri kita sedang main dengan laki lain,,nikmat tu memang best

  13. rahman s // October 22, 2013 at 1:38 PM  

    saya suka melihat isteri saya main dengan laki lain.Saya akan lebih gairah kalau melihat kawan saya main dengan ganas terhadap isteri saya.

  14. Anonymous // December 8, 2013 at 8:37 PM  

    Stimlh pulak...012-4140744 serinaz

  15. Dean Omar // December 11, 2013 at 5:17 AM  

    Saya pun rasa begitu, bila di suara kan pada isteri dia kata dia nak cakap kat mak saya dan mak bapak dia yang saya nak melacurkan dia.susah kan

  16. Anonymous // June 14, 2014 at 2:25 AM  

    Isteri saya berumur 30 tahun,kami ada 2 orang anak,yang paling tua 5 tahun...Saya sudah berbelas kali memberi isteri saya main dengan lelaki lain di hadapan saya sendiri,malah kalau ada yang inginkan videonya dirakam,mereka sanggup tambah duit kepada saya...saya tiada masalah...yang penting,nafsu saya semakin bertambah apabila melihat sendiri isteri saya main dengan lelaki lain di hadapan mata sendiri...benda boleh bincang kalau ada abang2 dan adik2 yang boleh bertahan jilat cipap selama 15 minit keatas...kalau ada yang berani,tinggalkan reply...kalau berkesempatan nanti saya akan hubungi...yang sudah berkahwin dan ingin bertukar pasangan amat digalakkan....

  17. zamri haikal // June 21, 2014 at 12:40 AM  

    email sy,sy mmg suke jilat lama2...

  18. Anonymous // July 2, 2014 at 5:35 AM  

    Sy yg komen pd 14 june 2014 at 2.25 am...blh bg sy email?dh berkahwin?tukar pakai pasangan or seorang shj?

  19. Anonymous // July 8, 2014 at 12:46 PM  

    Sy suke jilat n fuck gne ldah lame2. Bg sy try bleh?

  20. Anonymous // July 8, 2014 at 12:51 PM  

    Email amz_baling@yahoo.com

  21. Anonymous // July 8, 2014 at 11:41 PM  

    Saya selalu bayang isteri main dengan orang lain..isteri plak selalu lyan saya dan buat seks seolah2 die main dengan kwn2 die..syok jugak wlaupon hya fantasy..sy hrap ad yg sudi

  22. Anonymous // July 9, 2014 at 11:21 AM  

    Sy sudi

  23. Anonymous // July 11, 2014 at 11:59 AM  

    Nak gak bleh?

  24. Anonymous // July 13, 2014 at 8:10 PM  

    Astagfirullah hal azim..bawak bertaubat sahabt semua. Nafsu semata tu..jnji Allah pasti..

  25. Anonymous // July 14, 2014 at 7:22 PM  

    Wanna join...can we swap pic 1st

  26. Anonymous // July 14, 2014 at 7:24 PM  

    Can I join u...

  27. Anonymous // July 25, 2014 at 8:01 AM  

    I nak join.0133178342

  28. Anonymous // August 3, 2014 at 7:45 PM  

    Sy nak jgk

  29. ari // August 6, 2014 at 3:00 AM  

    Kmi couple mmg cri utk 3some,4some n tkr2 partner

  30. ari // August 6, 2014 at 3:05 AM  

    Kmi mmg cri utk 3some,4some n tkr2 partner

  31. Anonymous // August 8, 2014 at 1:51 AM  

    sy pon ada wife utk dikongsi/ditukar..wife sy dh stuju..memg stim bila tkenang dia kena main ngan org lain msa buat seks ngan dia..apatah lg kalo btul²..tinggalkan emel atau no tepon..nti sy akan text pd yg bminat..kalo boleh area utara shj

  32. Anonymous // August 13, 2014 at 10:17 PM  

    Siapa yang dah berkahwin area selangor klu nak tukar wife boleh tingalkan no fon

  33. Anonymous // August 14, 2014 at 12:56 PM  

    No whatsupp saya 01112344022

  34. adyy // August 17, 2014 at 8:29 AM  
    This comment has been removed by the author.
  35. Anonymous // August 17, 2014 at 8:31 AM  

    Nak tukar wife...add wechat adyy_871

  36. Anonymous // August 18, 2014 at 8:13 AM  

    Apa sudah jadi. manusia yang waras takkan lakukan.

  37. adyy // August 18, 2014 at 11:23 PM  

    Add adyy_871 area selangor.

  38. adyy // August 18, 2014 at 11:24 PM  

    Can swap wife pic first..add wechat adyy_871

  39. adyy // August 18, 2014 at 11:26 PM  

    Add wechat adyy_871

  40. Anonymous // August 19, 2014 at 9:48 AM  

    Ada tak yang nak cam to cam sexs dgn pasangan masing2? i dgn wife tgh cari pasangan yg nak buat cam to cam sex..x perlu show face pun x pe. nati dah selalu cam to cam baru senang buat real punya pulak..

  41. Anonymous // August 22, 2014 at 1:06 AM  

    Biasa kalau bagi wife main dgn lelaki lain pancut dalam atau luar?

  42. Anonymous // August 22, 2014 at 4:55 AM  

    Itu terpulang...isteri saya makan pil perancang...cuma kalau kami nak anak lagi,aktvti akan stop smntara dalam 2 3 bulan...bagi betul2 clean dan mani saya shj yang masuk...setakat ni yang main dengan isteri saya semua pancut dalam je...no problem

  43. Anonymous // August 22, 2014 at 5:15 AM  

    Masa tengok wife kena pancut dalam tu dia tunjuk tak air mani tu meleleh keluar? Apa yg bro ckp kat wife kalau nampak air mani keluar dari pantat wife? Apa kata2 semangat untuk wife? Bro join or tengok je? One by one or gangbang? Dirumah or hotel? Pakai tudung or bogel habis? Maaf byk tanya...

  44. Anonymous // August 23, 2014 at 12:20 AM  

    1.Bukan setakat dia tunjuk,saya sendiri siap tgkap gmbar buat kenangan.
    2.saya cuma igtkan dia jangan lupa makan pil perancang utk keselamatan.
    3.x perlu kata semangat,wife sndiri yang bersemangat nak main laki lain.
    4.xtntu...kalau laki lain tu dh kawin,saya akan tunggang wife dia...kalau single,tfk je la dulu lyn stim...mlm lg skit nnti sy plak lanyak wife kaw2...hehe
    5.one by one/group sex...no gangbang
    6.ikut citarasa pasangan wife...tapi kebanyakannya suka main masa brtudung n berbaju kurung.

  45. Anonymous // August 23, 2014 at 5:12 AM  

    Wife bro ada penah somebody pancut dalam mulut sambil bertudung? Atau lepas pancut dalam pakai panties and walk around dgn baju kurung & bertudung?

  46. Anonymous // August 24, 2014 at 12:02 PM  

    0108981454.bujang 22.ingat mencuba

  47. Anonymous // August 24, 2014 at 9:53 PM  

    Nak cuba apa bro?

  48. Anonymous // August 25, 2014 at 10:11 AM  

    cuba main dgn isteri org lah

  49. Anonymous // August 25, 2014 at 9:55 PM  

    Serius aku tanya,boleh jilat pepek tak? Boleh tahan lama x?

  50. Anonymous // August 26, 2014 at 8:38 AM  

    bolee je.kalau dia pakai tudung masa jilat lagi best

  51. Anonymous // August 28, 2014 at 6:39 AM  

    Whatsapp 013-3234936 Din 3some

  52. soup sayur // August 31, 2014 at 10:42 AM  

    wife sya nak saja ,pm sya kat fb ,soup sayur

  53. Anonymous // August 31, 2014 at 11:42 AM  

    0108981454.bujang 22.ingat mencuba

  54. soup sayur // August 31, 2014 at 9:51 PM  

    jom yg serius je dan jujur tiada paksaan kita tukar pasangan main dlm satu bilik

  55. soup sayur // August 31, 2014 at 9:56 PM  

    ari jom tkr partner

  56. soup sayur // August 31, 2014 at 10:05 PM  

    saya prnah lps wfe main dgn org lain ,sya rasa cukup terangsang trus sya jilat wfe punya masa tu air mamat tu basah kat wfe nya

  57. Anonymous // September 1, 2014 at 6:38 AM  

    0132654344.bujang 21.ingin mencuba.area kuantan

  58. Anonymous // September 3, 2014 at 10:04 AM  

    My wechat id nazrich19/solo/bachelor

  59. Anonymous // September 3, 2014 at 9:16 PM  

    swap nude wife pic in whatsapp..no face..totally real and no fake pic..

  60. Anonymous // September 4, 2014 at 3:27 AM  

    swap pic dlm whatsapp?malay,married..

  61. Anonymous // September 4, 2014 at 11:06 PM  

    ahhh nak isteri main lelaki lain

  62. soup sayur // September 5, 2014 at 8:21 AM  
    This comment has been removed by the author.
  63. soup sayur // September 5, 2014 at 8:26 AM  

    jom saya nak, kita tukar awk main dgn wfe sya

  64. Anonymous // September 6, 2014 at 6:23 AM  

    area mlaka ,dan serius je tak cerewit, jom kita buat 4some yg dah kahwin je tingal kan no fon

  65. Anonymous // September 6, 2014 at 2:11 PM  

    0136023288..area KL. Sms saje

  66. James Brighton // September 6, 2014 at 6:35 PM  

    Saya berminat nak sex dengan brader yang isteri bertudung tu, please...
    email saya kayasngoti@gmail.com.

    Saya minat sangat dengan isteri orang, especially jenis bertudung dan berbaju kurung sebab saya sangat terangsang dengan perempuan berbaju kurung dan bertudung ni.

    Minta email gambar wife tuan sekiranya sudi, tak naked pun takpa, just nak tgk gambar dia berbaju kurung saja. Saya duduk di Kulim.
    Apa-apa kita contact through email dulu...

    Nanti saya akan bagi number phone thgough email.

  67. Anonymous // September 7, 2014 at 6:42 AM  

    Isteri saya dulu pernah juga main dgn lelaki lain. Yg main dgn dia pancut dlm. Pernah kena gilir² kat rumah bujang beramai² mcm bohsia. Dululah sekarang dah tobat.

  68. Anonymous // September 7, 2014 at 9:02 AM  

    Saya pun ingin mencuba....masih bujang dan power....!!! kalau bab nak jilat i lagi suka....

  69. Anonymous // September 7, 2014 at 9:28 PM  

    Leh bagi no fon.Leh sy whatsupp.Sy stay mlka. Pernah wat 4some

  70. Anonymous // September 8, 2014 at 10:18 PM  

    pengalaman / fantasi yg ingin juga saya cuba.saya juga dah berkahwin tetapi fantasi yg sama nak lihat isteri saya seks dengan lelaki lain depan saya.penah juga info dia tntang ini tetapi kena ignored jer..maybe sbb taboo n background wife yg kuat agama..dunno how to implement it...any ideas boleh hubungi sy hubbywife3some@yahoo.com

  71. mieta // September 10, 2014 at 3:46 AM  

    0173727591

  72. Anonymous // September 10, 2014 at 6:25 AM  

    http://gengmelancap.wordpress.com/2014/06/30/suamiku-sporting/comment-page-2/#comment-790

  73. Anonymous // September 11, 2014 at 11:38 AM  

    Ye ke .i pun ska wf org

  74. Anonymous // September 11, 2014 at 11:43 AM  

    I sk wf org. ska 3some id wechat i.naz6410. i llaki

  75. Anonymous // September 11, 2014 at 10:44 PM  

    Pengalaman saya kat hotel, Saya tanya wife nak pancut luar ke dalam’ dia cakap “dalam la bang baru sedap sikit rasa panas tu yg saya nak!” Saya on jer la… Penah wife main gangbang kat hotel sambil pakai telekung lengkap masa tu 5org lelaki lanyak dia menjerit jerit wife time tu! 3org pancut dalam satu satu, 2lagi kat muka! Basah habis semua telekung tu… Saya cakap kat wife buat2 solat… Pastu 5org ni masuk terus kerjakan dia… Masa tengah sujud terus doggy style… Memang syok tengok dia kena mcm tu!!!

  76. Anonymous // September 12, 2014 at 4:36 AM  

    Ye ke. i sk threesome.terutama dgn wf org. sape2 yg berminat membicarakn sex sila add id wechat i. naz6410

  77. Anonymous // September 12, 2014 at 5:31 AM  

    Ye ke. i nk join sama leh k

  78. Anonymous // September 12, 2014 at 12:00 PM  

    bagi no..kita swap

  79. Anonymous // September 12, 2014 at 6:20 PM  

    What the taste

  80. Anonymous // September 12, 2014 at 6:22 PM  

    Very tasteful

  81. bogard // September 12, 2014 at 9:07 PM  

    Sapa bro2 yg suka tgk wife dia kena hentam dgn laki lain dpn dia leh txt sy x... nk try r... Huhuhu... kalo nk tau profile sy cmne leh tgk kat fb... Tp txt sy kat 016 315 8535. Jom bro... Real pny... Tkotade yg x pnah try 3some skali bogel dpn laki lain btg x naik hahahaha....

  82. Anonymous // September 13, 2014 at 1:23 PM  

    Sy nk join 3some.sape suami nk wife dia sy men blh add fb putraazam85@yahoo.com

  83. Anonymous // September 13, 2014 at 5:29 PM  

    saya pun ada perasaan yang sama, mula2 sya ingat saya gila tapi rupanya ini perkara normal. nak try bini main dgn laki lain dan saya main dgan perempuan lain. (swinger sex)

    kalau ada pasangan yang dah kawin nak try, boleh email ke mrmro.8885@gmail.com.. hantar gambar suami dan isteri sequel. saya akan reply dan hantar gambar kami. isteri saya cantik, bertudung, putih.

    kita boleh buat secara slow.. maybe online dulu, webcam masa main.. lepastu jumpa main pasangan masing2 atas satu katil, then kalau selesa kedua2 belah pihak baru kita swap partner. tak perlu gelojoh...

  84. Anonymous // September 13, 2014 at 9:59 PM  

    3some tk nk k

  85. Anonymous // September 14, 2014 at 1:12 AM  

    Bro dah pernah try ke tengok wife main? Boleh share cerita sikit masa mula2 tu, pancut mana,main kat mana,mcmana bro ayat wife...

  86. Anonymous // September 14, 2014 at 7:36 PM  

    Sya pun ska 3some dgn wife org. contact i kt wechat naz6410

  87. Anonymous // September 15, 2014 at 4:46 AM  

    Add adnil86 wechat..
    Kl..

  88. Anonymous // September 15, 2014 at 9:51 PM  

    okay kalau siapa yang single nak main dgn wife saya boleh email ke mr.mro8885@gmail.com

    syarat:
    umur 35 tahun ke bawah, good looking
    konek mesti shave
    hantar gambar sendiri dan gambar konek
    nanti kalau okay saya akan bagi wechat wife saya..
    kena ayat sendiri.. saya akan bagi kebenaran
    buat di hotel 4 star ke atas (saya akan bayar)

  89. Anonymous // September 15, 2014 at 11:08 PM  

    0174903983 ipoh

  90. Anonymous // September 16, 2014 at 3:11 AM  

    Ssh le gtu

  91. Anonymous // September 17, 2014 at 2:00 AM  

    berminat juga 3some dgn suami isteri org, tapi takut konek x naik sbb x biasa dgn situasi huhuuu.... ada yg sudi bg saya tgk main live sangat saya hargai... malay 35, bangi... 0133998886

  92. Anonymous // September 17, 2014 at 4:10 AM  

    Mak sy juga selalu main dgn lelaki lain lps cerai

  93. Anonymous // September 17, 2014 at 4:36 AM  

    Yeke?prnh tgk ke?tembam x?boleh sy try x?bg no fon mak bro blh?

  94. Anonymous // September 17, 2014 at 7:44 AM  

    Boleh bagi la no phone bro..

  95. Anonymous // September 17, 2014 at 7:48 AM  

    Mak sy 42 tahun,xtau la temb ke x,mak sy petite orangnya..ye lps cerai mmg selalu bawa lelaki lain ke rumah

  96. Anonymous // September 17, 2014 at 8:11 AM  

    Aiii add wechat sya naz6410

  97. Anonymous // September 17, 2014 at 8:15 AM  

    Add wechat abg. leh cite lps ni

  98. Anonymous // September 17, 2014 at 9:32 AM  

    Okay2...bg no fon mak bro...id wechat ke...die prnh gangbang x?

  99. Anonymous // September 17, 2014 at 10:33 AM  

    Dulu aku tak tau pun isteri aku main dengan orang lain...tapi lepas aku kenal dengan sorang mamat ni,sembang punya sembang,aku saja2 mintak video blue kat dia...pastu dia cakap dia ada satu video baik punya fresh bini orang dia main bulan yang lepas...aku mintak fon dia nak tgk...terkejut beruk aku...rupa2 nya bini aku dia bedal...dah la smpai 3 orang sekaligus...siap baik punya kangkang dia sembam kat muka mamat tu...tapi aku tak jadi nak marah sebab nafsu aku makin membuak bila tgk video bini aku tu...bini aku pn dah mengaku,last2 aku decide nak menceburi bidang swinger n share bini aku ni...sah2 la bini aku tu setuju...kami swing baru 2 kali...

  100. Anonymous // September 17, 2014 at 10:55 AM  

    Sape ada pglaman swing cter la blh share. Nk tty gak wide swing ni. 0142195221

  101. Anonymous // September 17, 2014 at 9:49 PM  

    suma kenn ja..swap wife la ape laa..tp haram xdak pon..

  102. Anonymous // September 18, 2014 at 2:02 AM  

    Penah soh member adjust wife saya ni.mula2 sms je, then bg gambar.pastu siap member bgtau dh bwk ke hotel.tanya wife mati2 xngaku.hahah...tp setiap kali game member akan send gmbr sebagai bukti.

  103. Anonymous // September 18, 2014 at 8:26 AM  

    Jom kita tukr wfe nk tak email kat soupsayur@gmail.com

  104. Anonymous // September 18, 2014 at 9:35 AM  

    tukar gambar dlm wasap leh...muka x dpt laa..kita layan stim tgok body wife masing²..ada masa leh swing

  105. Anonymous // September 18, 2014 at 9:52 AM  

    swap pic ok la..mmg nk pun.

  106. Anonymous // September 18, 2014 at 10:14 AM  

    Tgglkan no kamu...swap pic dlu...muka x blh

  107. Anonymous // September 18, 2014 at 10:44 AM  

    Ye. btl tu

  108. Star Slash // September 18, 2014 at 11:10 AM  

    Swap dan group, gua nk join....

  109. Star Slash // September 18, 2014 at 11:15 AM  

    Starslash689@gmail.com

  110. Anonymous // September 18, 2014 at 12:55 PM  

    mmg tak mau tnjuk muka pun..tgk naked bodyvjevdh le..

  111. Anonymous // September 19, 2014 at 12:17 AM  

    http://malaycouple.blogspot.com/?m=1&zx=630614dad07e8c1b website isteri kena fuck lelaki lain dan swinger wife story... Sila la baca dan komen..

  112. Anonymous // September 19, 2014 at 12:59 AM  

    huhu nak join add me in wechat id : takumam73
    sy sharifah 21 tahun

  113. sham Kahar // September 19, 2014 at 2:24 PM  

    Whatsapp 0192387628

  114. Anonymous // September 20, 2014 at 8:51 AM  

    Ctc aku siapa nk bini dia puas gila2.
    Wechat: hail

  115. Star Slash // September 20, 2014 at 10:11 AM  

    Jom... kita tukar... dapat 3 pair ok gak... saya area klang... starslash689@gmail.com... massage saya kalau on...

  116. Star Slash // September 20, 2014 at 10:29 AM  

    Cite banyak x guna, kalau bebetul nk, email saya... kita deal... wife saya on... saya pun on... kita tunjuk pic awk dan wife... dapat 3 pair pun ok... gurls nk join pun boleh... starslash689@gmail.com... saya 36 thn... klang selangor...

  117. Anonymous // September 20, 2014 at 11:01 PM  

    Hi

  118. Anonymous // September 21, 2014 at 9:30 PM  

    best

  119. Anonymous // September 22, 2014 at 1:16 AM  

    masih bujang,umur 26, area ipoh..
    0174903983...add whatsapp plzz btul2 minat

  120. kizman kiz // September 22, 2014 at 2:20 AM  
    This comment has been removed by the author.
  121. Anonymous // September 22, 2014 at 10:28 AM  

    Ade hby2 yg sudi bg saya join. add wechat sya naz6410

  122. Anonymous // September 23, 2014 at 10:59 AM  

    Nak juga...mcm mna ni?

  123. Anonymous // September 23, 2014 at 5:15 PM  

    Klu fit n handsome ..barang pn baik..ok la.

  124. Anonymous // September 23, 2014 at 7:18 PM  

    Add le id saya atas tu

  125. Anonymous // September 23, 2014 at 9:44 PM  

    Husband yg ade prob nk pjuk wife tpi teringin nk on 3some..contact sy msj/call..sy try kongsi experience cmne nk pjuk..0135850143

  126. Anonymous // September 23, 2014 at 11:43 PM  

    Aku ade smua tu. add le wechat aku naz6410

  127. Anonymous // September 24, 2014 at 8:02 AM  

    Pantatlah lu org semua cerita tak guna......

  128. Anonymous // September 24, 2014 at 8:04 AM  

    Semua ni bini kaki botol, ayam blh laa...tengok2 muka bini semua macam longkang.....blh laa nak tukar....

  129. Anonymous // September 24, 2014 at 11:01 AM  

    Haha btl2

  130. Anonymous // September 24, 2014 at 12:53 PM  

    0176144036 area melaka ada.

  131. Anonymous // September 25, 2014 at 8:28 AM  

    Rasa mcm best je

  132. Anonymous // September 25, 2014 at 8:34 AM  

    Wechat ag4212

  133. Anonymous // September 25, 2014 at 10:33 AM  

    sy bujang blh join bro main dgn wife..tgl di ipoh..umur 26..0174903983

  134. Anonymous // September 25, 2014 at 10:37 AM  

    0174903983 bujang..26 thn.
    area ipoh

  135. Anonymous // September 25, 2014 at 10:43 AM  

    bg no fon mak awk.

    0174903983..area ipoh...

  136. Anonymous // September 25, 2014 at 10:48 AM  

    blh sy try wife bro join threesome...0174903983..26thn..area ipoh

  137. Anonymous // September 25, 2014 at 10:56 AM  

    sy nk join..serius..nk join bro n wife..tp sy bujang umur 26..0174903983

  138. Anonymous // September 25, 2014 at 11:01 AM  

    esk sy nk blik utara mana2 bro area taiping..peneng n kdah suka tgk wife main dgn org lain n threesome hubungi sy..umur 26..kulit gelap..serius..0174903983

  139. Anonymous // September 25, 2014 at 11:05 AM  

    bro sy sudi main dgn istri bro dpn bro..0174903983...sy jilat 1 bdn wife bro..bro whatsapp sy..kita bincang hotel sy sewa

  140. Anonymous // September 25, 2014 at 11:11 AM  

    bro sy sudi main dgn istri bro dpn bro..0174903983...sy jilat 1 bdn wife bro..bro whatsapp sy..kita bincang

  141. Anonymous // September 25, 2014 at 11:16 AM  

    bro sy sudi main dgn istri bro dpn bro..0174903983...sy jilat 1 bdn wife bro..bro whatsapp sy..kita bincang

  142. Anonymous // September 25, 2014 at 11:35 AM  

    bro blh sy main dgn isteri bro..tp sy bujang..suka jilat pantat..sy serius bro..0174903983 umur 26 kulit gelap ckit

  143. Anonymous // September 25, 2014 at 12:01 PM  

    hahaha...ckp nk swap tp nk bini org je...bkn nk swap laa mcm 2...hampeh

  144. Anonymous // September 25, 2014 at 7:29 PM  

    aku beruntung bini aku memang sosial.kaki minum dan kuat merokok.da byk kali buat private party dgn member.aku rasa mcm bangga plak.kadang2 aku sanwichkn bini aku.3some 4some dah biasa.paling best bila bini aku buat aksi lesbian bila mabuk.tengok dah bermandi peluh memang stim.

  145. Anonymous // September 25, 2014 at 8:41 PM  

    Klau ada..Sy dan wife nk joint
    ag4212

  146. Anonymous // September 26, 2014 at 4:43 AM  

    kat area kl @ selangor, takde ke lelaki yang sudi untuk bagi isteri die dingorat dan dikongsi dengan lelaki bujang? sy teringin sgt tp belum ade peluang lg...

  147. Anonymous // September 26, 2014 at 7:19 AM  

    Ada jer sy pun masih mencari untuk wife sy...

  148. Anonymous // September 26, 2014 at 8:48 AM  

    kat area selangor, takde ke lelaki yang sudi untuk bagi isteri die dingorat dan dikongsi dengan lelaki bujang? sy teringin sgt tp belum ade peluang lg... 01139846909

  149. Anonymous // September 26, 2014 at 9:28 AM  

    Add le wechat saya. naz6410 . untuk hby2 yg suka tgk wf dijilat org lain

  150. Anonymous // September 26, 2014 at 11:15 AM  

    0135850143..3some lover

  151. Anonymous // September 26, 2014 at 4:46 PM  

    nk join bro threesome wife bro blh x..sy bujang umur 26..0174903983

  152. Anonymous // September 26, 2014 at 4:48 PM  

    0174903983

  153. Anonymous // September 26, 2014 at 5:16 PM  

    sy sudi...sy tgal kat ipoh..umur 26..0174903983

  154. Anonymous // September 26, 2014 at 5:22 PM  

    sy bujang..threesome blh x 0174903983

  155. Anonymous // September 27, 2014 at 1:03 AM  

    Jom kitabtukarbi like fuck

  156. Anonymous // September 27, 2014 at 1:15 AM  

    Ok..bro jom fuck together

  157. Anonymous // September 27, 2014 at 9:26 AM  

    kepada anon // September 26, 2014 at 7:19 AM , sy anon // September 26, 2014 at 4:43 AM...boleh tak contact kt emel sy..saf_one037@yahoo.com...boleh bincang lebih lanjut..

  158. Anonymous // September 28, 2014 at 12:10 AM  

    Nak try jugak..

  159. Anonymous // September 28, 2014 at 9:57 AM  

    susahnye nk cari lelaki yang sudi bagi isteri die untuk dingorat dan dikongsi dengan lelaki bujang..sy lelaki bujang teringin nak main dengan bini orang..kalo ade mane2 lelaki budiman yang sudi bagi sy main dengan bini die, emel la kt sy...saf_one037@yahoo.com

  160. caldina // September 28, 2014 at 11:16 AM  

    Email me for maried couple n serius only...we are new bie...caldina2764.ms@gmail.com

  161. caldina // September 28, 2014 at 11:31 AM  
    This comment has been removed by the author.
  162. Anonymous // September 29, 2014 at 1:23 AM  

    Jom kita setting

  163. Anonymous // September 29, 2014 at 11:19 PM  

    Cari dalam kampungchat berlambak dlm tu kena pandai ayat la...

  164. Anonymous // September 29, 2014 at 11:36 PM  

    Nk jgk

  165. Anonymous // September 29, 2014 at 11:40 PM  

    Call @ msg 0135978861

  166. Anonymous // September 29, 2014 at 11:48 PM  

    cal @ sms 0135978861 bg yang srius. Srvis trbaik untk wife anda.

  167. Anonymous // September 30, 2014 at 3:48 AM  

    Msj wechat naz6410 .untuk suami yg sk melihat wf dijilat2 lama.

  168. Anonymous // September 30, 2014 at 4:04 AM  

    Mcm mna nk setting kita kenalan dulu

  169. Anonymous // September 30, 2014 at 5:04 AM  

    Sy suka tgk wife sy main dgn indian

  170. Anonymous // September 30, 2014 at 5:49 AM  

    Ye ke. Wf bro nk k. naz

  171. Anonymous // September 30, 2014 at 8:37 AM  

    Semua khayalan semata-mata, sembang wife kene gangbang 3some apa lancau .

  172. Anonymous // September 30, 2014 at 8:40 AM  

    Kenapa u suka tgok wife u dgn Indian

  173. Anonymous // September 30, 2014 at 8:46 AM  

    Ckap byak tk guna, mana huby yg brani bg wife dia kene jilat, meh cantact 0135978861 aku bg duit blnja skali 1k, ada bran

  174. Anonymous // September 30, 2014 at 9:50 AM  

    kat area selangor, takde ke lelaki yang sudi untuk bagi isteri die dikongsi dengan lelaki bujang? sy teringin sgt tp belum ade peluang lg... juuuoneee@gmail.com area klang

  175. Anonymous // September 30, 2014 at 2:35 PM  

    ada sesapa nak wife main dengan mamak....

  176. Anonymous // September 30, 2014 at 2:57 PM  

    Byknyee budak belasan tahun or bujang sini.haha...gi melancap dlm tandas je senang korang.

  177. Anonymous // September 30, 2014 at 4:31 PM  

    Ye betul2

  178. Anonymous // September 30, 2014 at 9:11 PM  

    Ada wechat tk

  179. Anonymous // October 1, 2014 at 5:38 AM  

    Ifa 21
    Wechat
    Id : takumam73

  180. Anonymous // October 1, 2014 at 10:05 AM  

    Sy suka tgk wife main dgn indian sebab rasa lain

  181. Anonymous // October 1, 2014 at 10:23 AM  

    Ada sape2 nk kenal dgn mak saya?

  182. Anonymous // October 1, 2014 at 12:55 PM  

    mamak mau ka?

  183. Anonymous // October 1, 2014 at 4:38 PM  

    Boleh sy kenal mak awak . umur berapa .bg iid wechat dia pls

  184. Anonymous // October 1, 2014 at 4:41 PM  

    Yg ada pasangan je ag4212

  185. Anonymous // October 1, 2014 at 10:09 PM  

    Untuk huby2 yg berminat nk tgk wf2 mereka dijilat atau fonsx sila add wechat i naz6410

  186. Anonymous // October 3, 2014 at 5:09 AM  

    Bini aku mmg slalu pkai bju kurung dan bertudung.berkulit putih .tp aku xbrni nk bg tau dia tntng fntasy aku nk tgk dia kne main ngan lki lain.xde cra.spe ada cra dn brmnat msj aku 0126874759

  187. Anonymous // October 3, 2014 at 12:45 PM  

    Main bontot boleh tak? Kat lu puny isteri..?

  188. Anonymous // October 5, 2014 at 10:20 AM  

    Zakiah
    Wechat
    Id : alahai88

  189. Anonymous // October 6, 2014 at 10:23 AM  

    ahhseronok isteriku main dengan laki lain.

  190. Anonymous // October 6, 2014 at 10:28 AM  

    isteriku fiza tudung labuh. teringin tgk dia dayung dengan lelaki lain.camne btg laki tu mengoncang goncang dalam tubuh dia. nak sgt dia blowjob btg laki lain

  191. Anonymous // October 6, 2014 at 9:05 PM  

    Ok...kta try swap...wsap tkar gmbar ya... 01596462775

  192. Anonymous // October 6, 2014 at 11:23 PM  

    Add wechat i naz6410

  193. Anonymous // October 7, 2014 at 12:35 AM  

    hau siau kannila lancau..semua sembang saja lorr..

  194. Anonymous // October 7, 2014 at 1:24 AM  

    Ngko tak dapat fuck bini org memang cakap macam bongok.. Muka ko huduh mana ada bini org stim!!

  195. Anonymous // October 7, 2014 at 7:47 AM  

    Mak saya janda. Umur 36 tahun. Ada nak kenal tak? Saya nak abah baru.

  196. Anonymous // October 7, 2014 at 8:39 AM  

    Menyamar je. Nk mkn free

  197. Anonymous // October 7, 2014 at 7:18 PM  

    Kita swap pic first..cmner???0174324653

  198. Anonymous // October 7, 2014 at 7:22 PM  

    Sembang lbh2 pn x guna..jom swap pic first..pastu p next level..0174324653

  199. Anonymous // October 7, 2014 at 11:38 PM  

    Serinaz Boleh kita berkenalan

  200. Anonymous // October 7, 2014 at 11:42 PM  

    Umur 35-40 pun ok. Bersama couple

Post a Comment