Saya berumur 37 tahun dan isteri saya pula 32 tahun. Setiap kali melakukan hubungan intim dengan isteri di atas ranjang saya seringkali membayangkan isteri saya sedang bermesara dengan lelaki lain. Saya cukup teransang bila membayangkan isteri saya melakukan hubungan dengan lelaki lain. Perasaan pelik ini timbul selepas kami berkahwin selama 5 tahun. Namun sehingga kini saya tidak pernah menyatakan perkara ini kepada isteri saya.

by: Joe

Post Berkaitan



Widget by [ Tips Blogger ]

15 comments

  1. Naga biru // June 19, 2010 at 1:16 PM  

    Saya juga mengalami perkara yang sama dan saya memberitahu perasaan aneh ini pada isteri saya. Isteri saya tidak tiada sebarang komen dalam hal ini, janji saya bahagia bersamanya.

  2. Anonymous // September 11, 2011 at 3:50 AM  

    saya kerap berperasaan begitu dan teransang bila membayangkan isteri atau bersama lelaki lain melakukan seks keatsnya...selalu beritahu isteri saya keadaan itu..dia juga no komen dan teras seronok

  3. Anonymous // January 10, 2012 at 1:27 AM  

    saya rasa hampir semua pernah berpikir seperti itu, cm kadang dalam prosentase yang kecil. namun jika blh jujur, itu jg saya alami dan saya pernah mengkomunikasikan itu dengan isteri, dan tidak masalah.

  4. Anonymous // January 11, 2013 at 11:45 PM  

    Sy pula teringin nak buat hubungan sex dgn isteri org ambil diperhatikn suaminya...utk perbualan lebih detail boleh brbincang melalui email sy...belaiansutera@yahoo.com
    Umur tidak mnjadi masa lah bagi sy.

  5. Anonymous // January 11, 2013 at 11:59 PM  

    Boleh kita cuba...email sy ..belaiansutera@yahoo.com

  6. Anonymous // January 12, 2013 at 12:01 AM  

    Boleh kita cuba...email kt sy........belaiansutera@yahoo.com

  7. Anonymous // March 28, 2013 at 10:36 AM  

    Kol sy 0123266482

  8. Anonymous // March 28, 2013 at 10:40 AM  

    Suami isteri yg ingin buat mcm tu.kol la 0123266482

  9. Anonymous // September 19, 2013 at 10:33 PM  

    Apa kata kita tukar pasangan..

  10. brawoosexy // September 19, 2013 at 10:39 PM  

    Anonymous ..kita tukar pasangan boleh

  11. brawoosexy // September 19, 2013 at 10:46 PM  

    Masa bsama isteri suka bayang kan main dgn org lain..isteri nak saya tgk dia sama lelaki lain main..kita boleh bincang email ke irfanril@yahoo.com

  12. rahman s // October 22, 2013 at 1:34 PM  

    saya dah beberapa kali bagi kawan saya main ngan laki lain,,isteri saya tak pernah menolak,,apabila kita melihat isteri kita sedang main dengan laki lain,,nikmat tu memang best

  13. rahman s // October 22, 2013 at 1:38 PM  

    saya suka melihat isteri saya main dengan laki lain.Saya akan lebih gairah kalau melihat kawan saya main dengan ganas terhadap isteri saya.

  14. Anonymous // December 8, 2013 at 8:37 PM  

    Stimlh pulak...012-4140744 serinaz

  15. Dean Omar // December 11, 2013 at 5:17 AM  

    Saya pun rasa begitu, bila di suara kan pada isteri dia kata dia nak cakap kat mak saya dan mak bapak dia yang saya nak melacurkan dia.susah kan

Post a Comment